Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Archiv, (z)bylo z kdysi - Jen KLUCI

Přejít na obsah

Archiv, (z)bylo z kdysi

Archiv
Co (z)bylo....
Edit ze současnosti:
Malé upozornění pro současné návštěvníky webu. Fotky jsou skutečně hodně malé, protože původně byli zamýšlené jen jako náhled k zápisu. Pokud se mi podaří dohledat originály, tak se je pokusím nahradit.


Advent v Nelahozevsi
Stejně jak předtím bylo složité se domluvit na setkání, je mi jasné, že by jsem teď mohl všude jezdit sám. Většina akcí není zatím plánována dostatečně dopředu a vy si tak nemůžete včas zajistit volno. Přesto se snažím a v některých případech logicky budu oslovovat i přátele, které jsou v přímém kontaktu se mnou.
A tak to bylo i v případě tohoto výletu. Ve vlaku jsem se setkal s Evou, Jarkou a Kamilem. Na zámek v Nelahozevsi jsme dorazili kolem poledního a pomalu se vydali na cestu nádvořím. Ochutnali kalíšek svařeného vína, prohlíželi stánky a zabloudili i do sklepení zámku. Nenechali jsme si ujít ani prohlídku zámku, která byla trošku rychlá, ale vzhledem k akci to bylo vlastně ještě dlouhé. Ze specialit jsme toho moc neochutnali, ale mému zraku neunikl výtečný perníkový bochánek plněný marcipánem! Po dalším kalíšku medoviny jsme se vydali do nedaleké restaurace a nakonec domů.
Klub u Rudolfa

Možná ještě hledáte:


Možná ještě hledáte:
FilmBOX
Parta

Možná ještě hledáte:
FilmBOX
Parta

Jen KLUCI
Web pro kluky na kluky
a jejich přátelé
Web o přátelství,
výletech, filmech,
hudbě
a hlavně o životě jaký je...

A všechno (s klíčkem):
Všechno
fBoxmBOX

Jen KLUCI
Web pro kluky na kluky a jejich přátelé
Web o přátelství, výletech, filmech, hudbě, knihách
a hlavně o životě jaký je...
Hospoda Pochvalov
Růžový Slon
Návrat na obsah