Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Archiv, (z)bylo z kdysi - Jen KLUCI

Přejít na obsah

Archiv, (z)bylo z kdysi

Archiv
Co (z)bylo....
Edit ze současnosti:
Malé upozornění pro současné návštěvníky webu. Fotky jsou skutečně hodně malé, protože původně byli zamýšlené jen jako náhled k zápisu. Pokud se mi podaří dohledat originály, tak se je pokusím nahradit.


Vzhledem k tomu, že Jen KLUCI se jen opatrně vracejí nejen do mého života,
je jasné, že vše co jsem si plánoval je zatím omezeno na mé možnosti a jen málokdo se ozval a sledoval webový kalendář. A zůstává otázkou, zda ho někdo i nadále bude sledovat. Tak jako tak mám(e) za sebou s jistým úspěchem dva výlety. Oba na stejné místo.

PAMÁTNÍK NA PRAŽSKÉM VRCHU VÍTKOV
První pokus o dobytí tohoto vrchu byl v pondělí 23.října. Bylo slunečno, ale značně větrno. A také (zcela logicky) zavřeno, neboť pondělí je pro památky oddechový den. I tak si myslím, že ta cesta stála za to.
Druhý pokus jsem podnikl tedy v pátek 27. října. Sraz náhodných čtenářů mého webu byl v 10.30 na zastávce tramvaje v Zenklově ulici. Odtud jsem vystoupal sám (no nedivte se :) - nejspíše jste pracovali a já to zvládl za Vás) tramvají (takže vlastně ne sám) po estakádě do zastávky Biskupcova. Pak už to bylo mnohem snazší než tehdy v pondělí. Pražankou jsem došel až k památníku. Cestou jsem zjistil že nahoře přibyli houpačky a neubránil jsem se dětským snům a zhoupnul se.
Památník je vskutku monumentální a nádherné místo. Nebudu se zde rozepisovat o expozici "Křižovatky české a československé státnosti" (přidávám odkaz na oficiální web), ale přiznám se že návštěva na mě udělal dojem a rozhodně mám v plánu se sem vrátit. A třeba s někým z vás.
Klub u Rudolfa

Možná ještě hledáte:


Možná ještě hledáte:
FilmBOX
Parta

Možná ještě hledáte:
FilmBOX
Parta

Jen KLUCI
Web pro kluky na kluky
a jejich přátelé
Web o přátelství,
výletech, filmech,
hudbě
a hlavně o životě jaký je...

A všechno (s klíčkem):
Všechno
fBoxmBOX

Jen KLUCI
Web pro kluky na kluky a jejich přátelé
Web o přátelství, výletech, filmech, hudbě, knihách
a hlavně o životě jaký je...
Hospoda Pochvalov
Růžový Slon
Návrat na obsah